Ogórki i paprykę pokrój na duże kawałki (np. ćwiartki). Pieczarki, oliwki odcedź z zalewy. Warzywa nabij na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki możesz doprawić do smaku dowolnymi przyprawami.
Smaczengo!
Ogórki i paprykę pokrój na duże kawałki (np. ćwiartki). Pieczarki, oliwki odcedź z zalewy. Warzywa nabij na patyczki do szaszłyków. Szaszłyki możesz doprawić do smaku dowolnymi przyprawami.
Smaczengo!
Tytuł | Waga | Wartość energetyczna | Białko | Fenyloalanina |
---|---|---|---|---|
papryka | 100 | 28 | 1.3 | 50 |
ogórki konserwowe | 100 | 24 | 0.3 | 10 |
pieczarki konserwowe | 100 | 19 | 2.3 | 91 |
oliwki | 100 | 125 | 14 | 70 |
Suma wartości odżywczych |